Hypotheek voor chalet

Hypotheek/lening voor jouw chalet

Het kopen van een chalet in Nederland kan een belegging zijn (als tweede woning) of jouw chalet kan dienen als buitenhuis. Ook komt het steeds vaker voor dat een chalet als hoofdverblijf dient. Als je jouw chalet slim financiert, bijvoorbeeld in combinatie met de hypotheek op een woonhuis, kun je al snel op een kostendekkend, of winstgevend scenario uitkomen.

Jouw chalet slim financieren

Sinds de hypotheekrente op een chalet niet meer aftrekbaar is, heb je een reden te meer om extra aandacht te besteden aan de manier waarop je jouw chalet financiert. Indien je al een eigen woning hebt met overwaarde dan kun je overwegen om deze waarde te gebruiken.
Hypotheekcondities op woonhuizen zijn gunstiger dan op een chalet. Bovendien ligt de verstrekking ook hoger. Indien je geen eigen woning hebt met overwaarde dan zijn de mogelijkheden om een chalet voor 100% te financieren beperkt . Denk dan aan en krediet of een persoonlijke lening. Deze laatste vorm wordt annuïtair afgelost. De renteaftrek is per 1 januari 2013 alleen nog mogelijk mits de aflossing annuïtair gebeurd.

Huurinkomsten

Indien je jouw chalet gaat verhuren kunnen deze inkomsten, indien professioneel aantoonbaar, meegenomen worden ter financiering van de woning.

Een hypotheek/lening voor jouw chalet aanvragen

We hebben hierbij twee smaken:

 1. Wil je een lening/krediet aanvragen dan kun je hier een lening aanvragen: lening aanvragen
 2. Betreft het een aanvraag waarbij je je eigen woning wilt betrekken klik dan op: offerte aanvragen

Wij zijn reeds vele jaren een begrip voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Profiteer van onze ruime ervaring en ontvang binnen 24 uur ons voorstel.

Adresgegevens

 • Adres:
  Fascinatio Boulevard 722
 • Postcode:
  2909 VA
 • Plaats:
  Capelle aan den IJssel

Openingstijden

 • Ma - Vrij:
  09:30 - 19:00 uur
 • Zaterdag:
  10:00 - 15:00 uur
 • Zondag:
  Gesloten

Direct contact

 • E-mail:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Telefoon:

Disclaimer                   Uw Privacy

Powered by